Spontani i nasmejani

Glumci filma Panama družili su se sa fanovima

Više od 150 mladih obožavateljai juče je u periodu od 18.30 do 19.30 ;asova u beogradskom bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center došlo da se druži sa glumcima iz filma Panama.
0
1 / 9 Foto: Promo

Fanovi su se družili sa Jovanom Stojiljković, Slavenom Došlom i Milicom Majkić, koji su potpisivali plakate, davali autograme, razgovarali i fotografisali se sa raspoloženim fanovima. Bilo je to jedno vrlo zabavno druženje sa puno selfija, srdačnih razgovora i
nasmejanih lica.

Prvi dugometražni igrani film Pavla Vučkovića Panama je  31. oktobbra  prikazan u takmičarskom programu Internacionalnog filmskog festivala Molodist, koji se održava u Kijevu od 24. oktobra do 1. novembra. Film će u nedelju 1. novembra, od 17.15 biti reprizno prikazan. Reditelj i ko-scenarista filma Pavle Vučković je gost Festivala, a Panama će nakon prikazivanja na Molodistu ući u bioskopsku distribuciju u Ukrajini.
Pored toga, film će 7. novembra biti prikazan i u Vilniusu u Litvaniji
na Filmskom festivalu Scanorama (reprizne projekcije: 8, 13, 16. i 18. novembra).
Bioskopska premijera filma Panama održana je 21. oktobra u punoj velikoj dvorani Sava centra, a publika je dugim ovacijama pozdravila ekipu filma, koja se nakon projekcije zadržala u razgovoru i fotografisanju sa velikim brojem uglavnom mlađih gledalaca.

makonda-tracker