Sedmi dan Sinemanije

Sedmog dana revije L’Oreal Paris Cinemania, četvrtog novembra, na premijernom programu biće prikazani filmovi: Gradsko ostrvo u 17, Džuli i Džulija u 19.30 i Grofica u 22 sata
0
1 / 2 Foto: Promo

U komediji Gradsko ostrvo upoznajte Rizove, porodicu koja bi mogla mnogo bolje da se slaže samo kad bi bili u stanju da jedni drugima kažu istinu. Proglašen za najbolji film od strane publike na festivalu Tribeka. Uloge tumače Endi Garsija, Alen Arkin, Džuliana Margiles, Dominik Garsija – Lorido, Emili Mortimer. Reditelj je Rejmond De Felita.

Meril Strip i Ejmi Adams tumače glavne uloge u filmu Džuli i Džulija. Počeci karijere neumorne Džulije Čajld, žene koja je zauvek promenila način na koji Amerika kuva, prepliću se sa odlukom blogerke Džuli Pauel, koja na prekretnici svog života osmišljava gotovo nerazuman plan kako bi fokusirala svoju energiju. Scenarista, producent i reditelj filma Nora Efron besprekorno spaja ove dve izuzetne istinite priče razdvojene prostorom i vremenom u komediju koja dokazuje da ako imate pravu kombinaciju strasti i putera možete da promenite svoj život i ostvarite snove.

Džuli Delpi je reditelj i glavna glumica filma Grofica. Pored nje u filmu igraju Vilijem Hart, Ana Marija Marinka, Daniel Brul. Mađarska grofica Eržebet Batori iz 17. veka, opsednuta svojom lepotom, počinila je stotine ubistva iz uverenja da ce kupanje u krvi devica sačuvati njenu mladost. Ona se smatra jednim od najstrašnijih serijskih ubica u istoriji. Zajedno sa svojim saradnicama optužena je za torturu i ubijanje više od 650 devojaka i mladih žena. Znali su je kao krvavu damu Cahtice, po dvorcu u kome je nakon suđenja provela ostatak svog života.

Na repriznom programu u Sava centru ce biti prikazani filmovi: Neočekivana ljubav u 12h i Koko pre Šanel u 14.30.

Na repriznom programu u bioskopu Tuckwood Cineplex biće prikazani Technotise: Edit i ja u 16.30, Revolucionarni put u 19 i Međunarodna prevara u 21.30.

makonda-tracker