This is it tri nedelje duže

0
Nakon ogromnog uspeha koji je za samo pet dana prikazivanja postigao film Michael Jackson’s This is it, zaradivši 101 milion dolara na svetskom nivou, postalo je jasno da za dve nedelje neće biti moguće da svi fanovi nedavno preminulog Majkla Džeksona vide fil

Iako je bilo planirano da se film Michael Jackson’s This is it nalazi u bioskopskoj distribuciji samo dve nedelje, publika će ipak imati priliku da uživa u filmu o Majklu Džeksonu tri nedelje duže.

Film koji je napravljen na osnovu snimaka poslednjih priprema za koncertnu turneju This is it otvorio je bioskopske sale s neverovatnim uspehom za jedan muzički dokumentarac.

Materijal snimljen u ranim fazama produkcije pokazao je Majkla i njegov rad u svim sferama od scenografije i koreografije, preko muzike, rasvete, dizajna i koncepta originalnih kratkih filmova. Takođe će prikazati Majkla kao jednog od najkreativnijih umova muzičke industrije. 

Film je poslednji Majklov projekat i pored toga što je nedovršen, pokazaće da je proces stvaranja nešto u čemu je Majkl uživao i da je jasno da je bio na putu ka još jednom trijumfu.

Film Michael Jackson’s This is it je kod nas premijerno prikazan u okviru festivala L’Oreal Paris Cinemania.
Trenutno se nalazi na repertoaru bioskopa Kolosej, Ster Cinemas i Tuckwood Cineplex.

makonda-tracker