Čekaj me, ja sigurno neću doći obara rekorde

0
Novi film reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića Čekaj me, ja sigurno neću doći, premijerno je prikazan u multipleksu Kolosej, 15. oktobra i do sada ga je videlo 10 000 ljudi.
Foto: Brigada
Foto: Brigada

Nakon samo nekoliko dana prikazivanja, a sudeći prema rezultatima sa bioskopskih blagajni, film je imao ubedljivo najbolje otvaranje ove jeseni. Naime, Čekaj me, ja sigurno neću doći je do sada videlo preko 10.000 ljudi. Reditelj u filmu prati više isprepletanih ljubavnih priča, baveći se neuzvraćenom ljubavlju i čovekovom opsednutošću u traganju za srećom, koju očekuje da mu drugi pruže.

- Moji junaci tragaju za ljubavlju i srećom, ponekad uzaludno ili na pogrešan način, ali ih sama potraga čini aktivnim, a ne depresivnim - istakao je Momčilović.

Ova savremena ljubavna drama u produkciji beogradske kuće Brigada dobila je više od 20 nagrada na domaćim festivalima, a narednog meseca učestvovaće na međunarodnom festivalu A kategorije u Kairu. Glavne uloge igraju Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Milica Mihajlović, Branislav Trifunović, Vanja Ejdus, Petar Božović, Danica Maksimović i drugi…

 

 

makonda-tracker