Počinje prodaja karata za film o Džeksonu

0
Prodaja karata za film o nedavno preminulom kralju popa Majklu Džeksonu počinje u celom svetu 27. septembra. Istog dana kreće prodaja karata i u našim biskopima Tuckwood Cineplex, Ster Cinemas i Kolosej
foto: promo
foto: promo

Film je napravljen na osnovu snimaka poslednjih priprema za turneju This is it, seriju od pedeset koncerata koje je Majkl Džekson planirao da održi u O2 Areni u Londonu 2009. godine. Većina scena iz filma snimana je u junu 2009. godine u Staples centru u Los Anđelesu i u The Forum centru u Inglvudu. Džeksonovi fanovi i ljubitelji muzike doživeće izuzetan osećaj i mogućnost da kroz događaje iza scene upoznaju umetnika, njegov tim, probe za nastupe i spektakularnu binu jednog od najvećih zabavljača svih vremena.

- Majkl Džekson ima svoju armiju fanova, širom sveta. Publika će kroz ovaj film imati posebnu priliku da proslavi njegovu neverovatnu karijeru - izjavio je Džef Blejk, čelnik kompanije Sony Pictures.

Publika će biti privilegovana jer ima jedinstvenu priliku da zaista upozna Majkla Džeksona kao nikada do sad.

Film Michael Jackson’s This is it’ će 29. oktobra premijerno biti prikazan na ovogodišnjoj L’Oreal Paris Cinemaniji i iste večeri će se naći u bioskopskoj distribuciji ali u limitiranom periodu od dve nedelje i to samo u bioskopima Tuckwood Cineplex, Ster Cimenas i u bioskopu Kolosej.

makonda-tracker