Premijera filma G. I. Joe: uspon Kobre

0
Premijera filma G. I. Joe: uspon Kobre biće održana u sredu, 23. septembra, u bioskopu Kolosej, TC Ušće, u 20 časova

Od vizionara i eksplozivnog reditelja Stivena Somersa, koji je režirao svetske blokbastere Mumija i Povratak mumije, dolazi najnovija uzbudljiva priča, adrenalinom nabijena avantura G. I. Joe: uspon Kobre. Samim tim što je oživeo jednu od najpatriotskijih akcionih figurica i radnju priče preneo u blisku budućnost, Somers je stvorio jedinstvenu i moćnu akcionu avanturu.

Sastavivši internacionalnu ekipu glumaca koju sačinjavaju zvezde u usponu, kao i veterani ovog posla, inventivni Somers je skrojio priču o heroizmu protiv terorizma, ultimativnog dobra protiv najgoreg zla.

Od planina centralne Azije, egipatskih pustinja, preko prenatrpanih ulica Pariza do dubokog leda polarnih ledenih pokrivača, elitna jedinica G.I. JOE kreće u neprekidnu avanturu koristeći najnapredniju špijunsku i vojnu opremu za borbu protiv korumpiranog trgovca oružjem, Destroa i misteriozne organizacije Kobra koja preti da ceo svet pretvori u haos.

U filmu igraju: Adevejle Akinojej Abadžej, Kristofer Eklston, Džozef Gordon-Levit, Sijena Miler, Rejčel Nikols, Rej Park,Čening Tejtum, Marlon Vejans i Denis Kvejd.

makonda-tracker