Počelo snimanje nastavka filma Sex i grad

1
Na ulicama Njujorka počelo je snimanje nastavka filma Seks i grad, čiji je prvi deo tokom prošle godine postigao izuzetan uspeh, zaradivši od bioskopskih prodaja 400 miliona dolara

Životi četiri prijateljice - Keri Bredšo, Samante Džouns, Šarlot Jork i Mirande Hobs - još jedanput će se naći na bioskopskim platnima. Ove nedelje je na Mehetnu počelo snimanje drugog dela filma Seks i grad,  baziranog na kultnoj dugometražnoj seriji koja se ovih dana reprizira na televiziji B92. Na prvom setu, primećeni su samo Kris Not i Sara Džesika Parker koji tumače gospodina Zverku i Keri Bredšo. Kako se moglo videti, Keri na ruci nije nosila burmu, pa će do 28. maja 2010. godine ostati misterija šta se to desilo sa najpoznatijim ljubavnim parom Njujorka, koji je trebalo da se venča u prvom delu filma.

Četrdesetčetvorogodišnja Sara Džesika Parker snimila je nekoliko scena u kojima napušta luksuzni apartman koji su Keri i Zverka kupili, pa prodali u prvom delu filma i sa osmehom na licu korača u beloj haljini i prepoznatljivim visokim potpeticama.

Vanja Radenković

makonda-tracker