Film o Džeksonu krajem oktobra u bioskopima širom sveta

0
Kompanija Sony Pictures u saradnji sa kompanijom Sony Music Entertainment dobila je prava da distribuira film o nedavno preminulom pevaču i umetniku Majklu Džeksonu. Studio planira da film This is it prikaže u bioskopima širom sveta od 30. oktobra
foto: Getty Images Guliver
foto: Getty Images Guliver

Napravljen na osnovu nedavnih snimaka, film uključuje poslednje probe i fotografije iza scene rađene u visokoj rezoluciji i predstavlja istorijski snimak poslednjeg nastupa koji je dokaz da je Majkl Džekson jedan od najvećih zabavljača koji su ikada krasili scenu.

Film This is it će Džeksonovim fanovima i ljubiteljima muzike ponuditi izuzetan osećaj da iza scene pogledaju umetnika, njegovu karijeru i spektakularnu binu, dok će ljubiteljima bioskopa obezbediti nezapamćeno iskustvo da iz prvog reda vide Džeksonovu pripremu za nastupe planirane u Londonu 2009. godine. Većina fotografija iz filma snimana je u junu 2009. godine u Staples centru u Los Anđelesu, u Kaliforniji i u The Forum centru u Inglvudu, dok se Džekson pripremao za This is it, seriju od pedeset koncerata koji su bili planirani da se održe u O2 Areni.
U najavi, Soniju se pridružila i Fondacija Majkla Džeksona, kojom rukovodi njegov dugogodišnji advokat Džon Branka, veteran muzičke scene Džon Meklejn, Džeksonova rodbina i prijatelji.

- Naš cilj je da sarađujemo sa partnerima koji ono što je ostalo iza Majkla tretiraju sa dostojanstvom i poštovanjem dok nam dozvoljavaju da istinski uvećavamo vrednost nasleđenog, u korist gospođe Katerin Džekson, Majklovo troje dece, kao i u humanitarne svrhe koje su mu toliko značile tokom života. Uvereni smo da smo našli prave saradnike za ovaj projekat u kompaniji Sony Pictures Entertainment i Sony Music Entertainment. Kompanija Sony i Majkl su dugo uživali u zajedničkoj, korisnoj i istorijskoj saradnji tako da je prirodno da se ta saradnja i dalje nastavi – izjavio je Džon Branka.

makonda-tracker