Padaće ćufte obaraju Ginisov rekord

0
U susret svetskoj premijeri animiranog filma Padaće ćufte u kojem zahvaljujući mladom pronalazaču hrana pada sa neba poput kiše, napravljena je najveća ćufta na svetu koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda. Ćuftu koja teži 49.5 kg pripremili su kuvari hotela R
foto: promo
foto: promo

Flint Lokvud želi da postane veliki pronalazač, ali iako je patentirao već dosta čudnih izuma, od letećeg automobila do mašine za čitanje misli majmuna, svi su bili neverovatni promašaji. Premda je samo izazivao nevolje u svom malom gradu, Flint je bio odlučan da stvori nešto što će usrećiti ljude. Kada njegov najnoviji pronalazak, kreiran da pretvori vodu u hranu slučajno uništi gradski trg i odleti u nebo, on je ubeđen da je njegova karijera završena… Sve dok se ne desi nešto neverovatno – s neba počinje da pada hrana, a njegova mašina zapravo radi! Flint postaje prijatelj sa voditeljkom vremenske prognoze Sem Sparks, koja dolazi u grad da isprati najveći vremenski fenomen u istoriji. Ali, usled pohlepe ljudi koji počinju da traže sve više hrane, mašina počinje da funkcioniše čudno, praveći tornado od špageta i džinovske ćufte. Svi su u nevolji, a Flint i Sem imaju zadatak da daju sve od sebe kako bi zaustavili opasnost koja preti gradu!

Glasove pozajmljuju Bil Heder, Ana Faris, Džejms Kan, Endi Semberg, Brus Kempbel, Mr. T, Bobi Džej Tompson, Bendžamin Bret, Nil Patrik Haris, Al Roker, Loren Grejm i Vil Forte. Kao scenarista i reditelj potpisuju se Fil Lord i Kristofer Miler, a film je inspirisan knjigom Džudi Baret.

Crtani film Padaće ćufte u domaće bioskope dolazi 22. oktobra.

makonda-tracker