Dodatne karte u prodaji za direktan prenos poslednje noći Monti Pajtona

0
Direktan prenos nastupa legendarnih Monti Pajtonovaca izazvao je veliko interesovanje kod naše publike, te je pušten dodatni broj karata u prodaju.
Monti Pajton, foto: promo
Monti Pajton, foto: promo

Obožavaoci humora čuvenih Pajtonovaca će 20. jula od 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping center moći da uživaju u njihovom poslednjem nastupu uživo iz londonske O2 arene, koji će biti organizovan u dve najveće sale bioskopa u Ušću. 

Džon Kliz, Teri Gilijam, Erik Ajdl, Teri Džouns i Majkl Pejlin su pokazali i dokazali svojim obožavaocima da nisu za staro gvožđe i da su i dan danas jednako popularni kao na samom početku njihove karijere.

Već na prvom, od deset ukupno zakazanih nastupa u londonskoj 02 areni, 16.000 gledalaca je uživalo uz prepoznatljive skečeve britanskih komičara koji su već ušli u sedamdesete  i vole da kažu da zajedno imaju 358 godina. 

Autori Letećeg cirkusa Monti Pajtona sa pravom spadaju među najbolje i najuticajnije svetske komičare, koji su pokrenuli revoluciju u oblasti komedije i ostavili pečat na brojne generacije. Ova grupa glumaca je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča i održala veliki broj pozorišnih nastupa. Kada je u novembru prošle godine objavljeno da će grupa Monti Pajton ponovno da nastupa, bilo je potrebno manje od jednog minuta da se rasprodaju sve ulaznice! Zahvaljujući novim tehnologijama, čast da uživaju u Poslednjoj noći Monti Pajtona imaće i posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center. 

Karte za direktan prenos su u prodaji i koštaju 950 dinara.

makonda-tracker