Prošetajte po suncu sa neodoljivim Đulijom Berutijem

0
Novi letnji hit Walking on Sunshine stiže u bioskope 10. jula, a glavne uloge u ovoj romantičnoj muzičkoj komediji igraju atraktivni Đulio Beruti i Anabel Šulaj.
zgodni Đulio Beruti
zgodni Đulio Beruti

ritanski film Walking on sunshine predstavlja romantičnu komedi-dramu sa elementima mjuzikla. Radnja filma se dešava u južnoj Italiji. Uz najpopularnije hitove 80-ih, film otpočinje venčanjem Engleskinje Medi i zgodnog Italijana Rafa. Naime, nakon kratkotrajne romanse, ljubavni par se odlučuje da stane na ludi kamen, a zaplet nastaje kada Medina sestra Tejlor shvati da je Raf njena bivša neprežaljena ljubav.

Muzički producent filma je En Dudli, poznata po radu na filmu Jadnici. Reditelji su Max i Dania, koji su režirali hit serijal Streetdance.

Potraga za glumcima je bila dugotrajna i naporna, budući da su uloge zahtevale i pevanje i ples. Reditelji su su odlučili da neće angažovati velika glumačka imena, već su želeli da šansu daju mladim, ambicioznim i entuzijastičnim glumcima. Uloge sestara Medi i Tejlor su poverene Anabel Šulaj i Hani Arterton, a glavna muška uloga je pripala Đuliju Berutiju, novom italijanskom seks simbolu, koji polako ali sigurno osvaja Holivud.

Zanimljivo je da se prvi put na filmu pojavljuje i poznata britanska pevačica Liona Luis.

Pogledajte trejler i uživajte u atraktivnom Đuliju Berutiju.

makonda-tracker