Nagradna igra filma Krive su zvezde

0
Premijera filma Krive su zvezde zakazana je za 12. jun, a u susret filmu sprema se i nagradna igra u kojoj možete na zabavan način ostvariti vredne nagrade.

Zasnovan na bestseleru Džona Grina, film Krive su zvezde mladog američkog reditelja Džoša Buna prikazuje pravu ljubav dvoje mladih koji prihvataju jedno drugo u neverovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. 

A za nagradnu igru potrebno je da izaberete jedan od citata iz filma koji te najviše inspiriše, ili ima veze sa tvojim životom:

- Ne možeš da biraš hoćeš li biti povređen na ovom svetu, ali možeš ponešto da odlučiš o tome ko će te povrediti.

- Ja sam se zaljubila onako kako se i u san tone: isprva polako, a onda odjednom.

- Život ne mora biti savršen da bi ljubav bila izuzetna.

- Zahvalna sam na našem malom beskraju.

- Želim da ostavim trag.

- Okej? Okej.

Gde vidiš taj citat? Kreiraj razglednicu, filmski poster, bedž, majicu, duksericu, patike, ili bilo šta slično tako što ćeš upotrebiti jedan od citata. Možeš da kreiraš i grafit, ili crtež, i pošalješ fotografiju.

Radove treba poslati na adresu krivesuzvezde@mcf.rs do 10. juna u 17h. Nije dozvoljeno koristiti originalne vizuelne elemente filma (fotografije, zvanični poster, zvanični font). 

Tri najkreativnija rada osvojiće specijalni poklon Krive su zvezde, koji čine: Converse paket, knjiga po izboru iz izdanja kuće Urban Reads, i dve ulaznice za premijeru filma Krive su zvezde 11. juna u 20h, u bioskopu Cineplexx Ušće Center.

Žiri čini umetnički tim dizajn studija Ivan Aran.

Imena nagrađenih autora/ki biće objavljena 11. juna u 12h na FB MCFSrbija i FB urbanreads. 

Detaljnije informacije o konkursu možete pronaći na adresi krivesuzvezde.mcf.rs  

makonda-tracker