Koncert i premijera filma o Love Huntersima

0
Cinema City internacionalni filmski festival 26. juna premijerno predstavlja film o njujorškim avanturama legendarnog frontmena Love Huntersa - Milana Mumina, a po završetku projekcije biće održan koncert Love Huntersa.

Sedmo izdanje Cinema City internacionalnog filmskog festivala, koji se održava od 21. do 28. juna, prikazaće publici preko 120 aktuelnih filmova na više lokacija u Novom Sadu i u open-air bioskopma, kao i nekoliko domaćih premijera.

Među domaćim premijerama ove godine nalazi se i Love Hunter, reditelja Nemanje i Branislava Bale, koji će posetioci Cinema City-a imati priliku da premijerno pogledaju u četvrtak, 26. juna, u glavnoj sali Arena Cineplexa.

Film će biti prikazan i pod otvorenim letnjim nebom Amstel Open Air-a u subotu 28. juna, poslednjeg dana festivala. 

Love Hunter, priča o njujorškim avanturama i ljubavnim mukama Milana Mumina, legendarnog frontmena jednog od uticajnijih bendova naše muziče scene, Love Huntersa, biće prikazana van konkurecnije, u okviru selekcije Nacionalna klasa.

Na Amstel Open Air-u, publika će moći i da uživo čuje Love Hunterse, koji će po završetku filma imati live nastup i tako zatvoriti festival.

makonda-tracker