Anđelina Džoli u ulozi Grdane stiže u domaće bioskope

0
Premijera filma Grdana – zla vila 3D zakazana je za sredu, 4. jun u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u terminu od 19:30 časova. Karte za premijeru filma koji nam donosi do sada neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu su već u prodaj

Priča o Uspavanoj lepotici i kletvi koju je Grdana bacila na nju je svima veoma poznata, ali da li ste se ikada zapitali iz kog razloga se Grdanino čisto srce pretvorilo u kamen? Reditelj Robert Stromberg je pokušao da istraži do sada neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu i da je prenese na veliko platno u filmu Grdana – zla vila. Glavnu ulogu je dodelio Anđelini Džoli, koja je ujedno imala to zadovoljstvo da pred kamerama glumi sa svojom četvorogodišnjom ćerkom Vivijen.


 
- Mnogo sam volela Grdanu kad sam bila mala. Bila je moj omiljeni Diznijev lik. Plašila sam je se i volela sam je - kaže Džolijeva.

Ova suprostavljena osećanja su zaintrigirala i producenta Džoa Rota.

- Mi nju znamo kao hladnokrvnu zlu osobu i ovaj film pokušava da odgovori na pitanje Zašto je takva? Želim da publika uđe u svet koji nikada nije videla i da u filmu Grdana – zla vila shvate da niko nije otporan na iskupljenje - navodi Rot.


 
Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

Karte za premijeru filma Grdana – zla vila 3D su već u prodaji.

 

makonda-tracker