Tom Kruz i Emili Blant: Jedan dan, dva kontinenta, tri premijere

0
Dan pre dolaska u domaće bioskope, 28. maja zvezde novog Warner Bross-ovog SF blockbustera Na rubu vremena, Tom Kruz i Emili Blant u društvu redItelja Daga Limana upustiće se u pravu trku s vremenom prisustvujući trima svetskim premijerama koje će se sa razmak
Emili Blant i Tom Kruz, foto: Promo
Emili Blant i Tom Kruz, foto: Promo

U Londonu je jutros održana prva od tri svetske premijere filma Na rubu vremena kojima će prisustvovati zvezde novog Warner Bross-ovog SF blockbustera, Tom Kruz i Emili Blant, zajedno s režiserom Dagom Limanom. Svoju nemoguću misiju oni su započeli u ranojutarnjim satima uz neviđeno zanimanje javnosti i medija koji su ih, zajedno s kišom, ispratili u avanturu života.

Uprkos neuobičajenom vremenu održavanja premijere te dosadnim kapljicama koje nisu prestajale da padaju, celom događanju nije nedostajalo glamura za šta su se pobrinuli glumci koji su blistali na crvenom tepihu ponosni na film koji je dan pre početka prikazivanja u bioskopima širom sveta već pokupio najviše ocene kritičara.

Ekipa filma Na rubu vremena nakon Londona uputila se u Pariz na još jednu premijeru, a nakon što osvoje grad svetlosti na redu je večerašnja šetnja crvenim tepihom u Njujorku kojom bi trebalo da se završi ovaj jedinstveni poduhvat.



Prisustvovati trima premijerama u tri grada i tri države u jednom danu zasigurno će biti teško nadmašiti, kao i film za koji mnogi kažu kako je najbolji Kruzov do sada.

Impresivna naučno-fantastična akciju snimljena je prema hvaljenom romanu japanskog pisca Hiroshija Sa­kurazake Sve što moraš učiniti je ubiti.

makonda-tracker