Film Loše komšije: U bioskopima od 8. maja (VIDEO)

0
Urnebesna komedija koja će zabaviti celu porodicu obogatiće domaće bioskopske repertoare od četvrtka.
Set Rogen i Rouz Burn u filmu Loše Komšije, Promo foto
Set Rogen i Rouz Burn u filmu Loše Komšije, Promo foto

Sjajna glumačka postava pomoći će vam da iz bioskopa odete sa osmehom na licu. Fenomenalni Set Rogen, Zek Efron i Rouz Burn će vam na najzabavniji način dočarati međusobno nadmetanje i sabotiranje među komšijama koji pripadaju različitim generacijama.

Novopečeni roditelji  u svojim ranim tridesetim Mek (Rogen) i Keli Radner (Burn),  odjednom se suočavaju sa neizbežnim ulaskom u svet odraslih, a to im dodatno otežavaju  njihove nove komšije, desetak momaka iz fakultetskog bratstva Delta Psi Beta.

Ovo bratstvo predvodi harizmatični Tedi Sanders (Efron) ali kada bratske žurke postanu sve veće i glasnije, sa obe strane ograde počinje da se javlja odbrana svojih stavova i stilova života koja prerasta u rat epskih razmera između mladih i starih.

Film Loše komšije će se od 8. maja prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plazza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Art bioskop (Užice) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica). 

makonda-tracker