Film Need For Speed u bioskopima od 24.aprila (VIDEO)

0
Nakon dugog najavljivanja fanovi legendarne igrice kao i svi ljubitelji filmskih jurnjava najazad dolaze na svoje: premijera najvećeg ovogodišnjeg akcionog hita NEED FOR SPEED zakazana je za 24. april.
Need For Speed, Promo foto
Need For Speed, Promo foto

NEED FOR SPEED predstavlja povratak filmova u kome su automobili glavni protagonisti radnje, kao što su bili u sjajnim filmovima šezdesetih i sedamdesetih godina, s tim što ovaj film automobilsku akciju podiže na jedan sasvim novi nivo.

Svi koji su nestrpljivo iščekivali ekranizaciju najpopularnije trkačke igrice u istoriji, uživaće u atraktivnim, testosteronom nabijenim scenama u kojima pored glumaca glavne uloge imaju i ljubimci na četiri točka pkao što su Shelby Ford Mustang, Lamborghini Sesto Elemento i Bugatti Veyron, uz pojavljivanje  večnih Bogova auto Olimpa kao što su Ford Gran Torino i Chevrolet Camaro.

U filmu NEED FOR SPEED reditelja Skota Vona u glavnoj ulozi je dvostruki dobitnik Emija Aron Pol, a uz njega po gasu gaze i Dakota Džonson, Dominik Kuper, Majkl Kiton i Imogen Puts.

Priča filma prati skoro nemoguću trku sa vremenom od obale do obale Sjedinjenih Država, koja počinje kao osveta a završava se kao trka života. U nameri da spase svoju  malu fabriku tjuniranih automobila sa kojima osvaja američke  staze, Tobi Maršal (Aron Pol)  ulazi u najbitniju trku na život i smrt sa svojim kako poslovnim tako i rivalom sa drumova Dinom Brevsterom (Dominik Kuper). Tako započinje divlja i neobuzdana trka u kojoj se ne biraju sredstva.

Od ove nedelje film će ekskluzivno moći da se pretpremijerno pogleda u bioskopima Cineplexx Usće i Cineplexx Delta City, a od 24.aprila kreće redovna projekcija  u svim bioskopima u zemlji.

makonda-tracker