Stižu Transformersi

0
Premijera filma Transformersi: osveta poraženog održaće se 24. juna u Dvorani Doma Sindikata, sa početkom od 20.30, a za najveće fanove organizovane su i pretpremijerne, večernje projekcije 23. juna u bioskopima Ster Cinemas, Kolosej, Roda Cineplex i Dom sindi
foto: promo
foto: promo

U filmu Transformersi: osveta poraženog, dve godine su prošle otkako su Sem Vitviki (Šaja LaBuf) i Autoboti spasili ljudsku rasu od najezde Deseptikona. Sada se Sem priprema za najveći izazov u svom životu – odlazak od kuće na koledž. Uprkos njegovom velikom herojstvu, bitka u Mišon Sitiju je postala urbana legenda u koju veruju samo teoretičari zavere. Sem je i dalje prosečan tinejdžer sa svakodnevnim problemima i uzbuđenjima zbog činjenice da odrasta, da će se razdvojiti od roditelja po prvi put (Kevin Dan i Džuli Vajt) i obećanja da će biti veran devojci Mikaeli (Megan Foks). Naravno, svoj odlazak mora da objasni i svom robotu zaštitniku, Bamblbiju.
Na koledžu, Sem se prilagođava napornom cimeru, koji je legenda u svojoj glavi, Leu (Ramon Rodrigez), i podjednako agresivnom iskušenju u vidu nove koleginice Elis (Izabel Lukas). Sem daje sve od sebe da vodi normalan život jednog prosečnog studenta sve do trenutka kada iznenada počnu da ga progone vizije koje mu prolaze kroz glavu kao munje. Deseptikoni će ubrzo saznati ono što Sem ne zna; da jedino on poseduje ključ za ishod borbe između zla i ultimativne snage dobra.

Taj normalni život kome se nadao će morati da sačeka. Uz pomoć Autobota, vojnika Nesta i starog protivnika koji će postati saveznik (Džon Turturo se vraća kao bivši agent sektora 7 Simons), Sem i Mikaela moraju da otkriju tajnu istoriju postojanja Transformersa na Zemlji i žrtvi koje su morale da se načine da bi se sačuvala od opasnosti koja će se vratiti zbog osvete...drevni Deseptikon po imenu Poraženi.

TAGOVI: Film
makonda-tracker