Kapetan Amerike – Zimski vojnik 3D stiže u bioskope

0
Film Kapetan Amerike – Zimski vojnik u režiji Entionija i Džoa Rusoa premijerno možete pogledati u bioskopu Cineplex 9. aprila. Ono što je još zanimljivo je da će se film naći i u 3D tehnologiji.

Posle kataklizmičnih događaja u Njujorku s Osvetnicima, Marvelov film Kapetan Amerika – Zimski Vojnik pronalazi Stiva Rodžersa, ili Kapetana Amerike, kako živi mirnim životom u Vašingtonu i pokušava da se prilagodi modernom svetu. 

Ali kad njegove kolege iz ŠILD-a pretrpe napad, Stiv će se upetljati u mrežu intrige koja preti da ugrozi ceo svet. Udružen sa Crnom Udovicom, Kapetan Amerika će pokušati da razotkrije ogromnu zaveru dok će se boriti sa profesionalnim ubicama poslatim da ga zauvek ućutkaju.

Kad otkriju kakav je čitav zločinački plan, Kapetan Amerika i Crna Udovica će potražiti pomoć novog saveznika Sokola. Međutim, uskoro će se naći u borbi s neočekivanim i moćnim neprijateljem – Vojnikom Zime. 

Stvaranje vizuelnog identiteta najnovijeg superheroja Sokola, bio je još jedan od mnogih izazova za filmsku ekipu.

Dugogodišnji voljeni lik iz serijala stripova, Soko, morao je da pretrpi neke izmene svog izgleda i doživi modernizaciju. 

Film je sniman na ulicama Vašingtona, što je izazivalo ogromnu gužvu fanova koji su se okupljali u svojim kostimima Kapetana Amerike. Oni najmlaši dobili su i mogućnost da se slikaju sa svojim superherojem u kostimu, što glumac Kris Evans opisuje kao najbolji deo snimanja.

-Ponosni smo na ovaj film kao i na ostale radove u našoj karijeri. Predstavljao je neverovatnu saradnju sa jako talentovanim ljudima. Srećni smo, što kao ljubitelji ovog stripa, možemo da prenesemo na veliko platno ono što nama deluje kao najbolji deo Kapetana Amerike i nadamo se da će se ostala publika širom sveta složiti sa nama – rekao je režiser Entoni Ruso.

Ekipu zaduženu za ovaj film čine:

Režija: Entoni i Džo Ruso

Uloge: Kris Evans, Skarlet Johanson, Sebastijan Sten, Entoni Meki, Kobi Smulders, Frenk Grilo, Emili VanKemp, Hejli Otvel, Robert Redford kao Aleksandar Pirs i Semjuel L. Džekson kao Nik Fjuri

 

makonda-tracker