Film Drugačija uskoro u bioskopima

0
Nakon fantastičnog otvaranja ovog vikenda u SAD-u, film Drugačija koji je odmah došao na prvo mesto američkog box officea sa zaradom od 54,6 miliona dolara dolazi u domaće bioskope 17.aprila.
Film Drugačija, promofoto
Film Drugačija, promofoto

Ove brojke su najbolja preporuka za filmsku verziju romana  Veronike  Rot iz 2011. godine koji je ubrzo nakon izdavanja stigao na vrh liste bestselera Njujork Tajmsa.

Ekranizacija filma Drugačija Nela Burgera osim vojske fanova romana uspela je da privuče i najširu publiku, u čemu joj je osim originalne priče zasigurno pomogla i odlična glumačka ekipa predvođena trenutno najzaposlenijom holivudskom  glumicom mlađe generacije Šelin Vodli, potpuno novi prikaz sveta budućnosti, izvrsna naracija i  napeti rediteljski obrt ostaviće vas bez daha. Zapažene uloge u filmu ostvarili su i Kejt Vinslet , Teo Dzejms i Ešli Dzud.

Drugačija je film za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu hteli isticati, ali im je predodređena potpuno druga­čija sudbina. U ovom futurističkom trileru društvo je podeljeno na frakcije prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao da funkcioniše u savršenom redu.

U porodici  nesebičnih odrasta šesnaestogodišnja Beatris Prior (Šelin Vodli) koja se suočava sa svojim najvećim strahom kad otkrije da je Drugačija, odnosno da njena osobnost ne odgovara ni jednoj frakciji.

Da stvar bude još gora, Žanin Metju  (Kejt Vinslet) koja pripada učenima posumnja da je Beatris Drugačija što znači da je treba ukloniti iz društva, jer kad si drugačiji, onda si najopasniji.

Pogledajte trejler za ovaj film.

TAGOVI: Film123
makonda-tracker