En Hatavej zablistala u haljini Roksande Ilinčić (FOTO)

Premijera filma RIO 2 u Americi održana je u Fontainebleau Hotel-u u Majami Biču. Zabava i koncert povodom premijere bili su pokušaj da se obori Ginisov rekord za najveću samba žurku na svetu.
0
1 / 24 Foto: Promo

Premijeri su prisustvovali glumci koji su pozajmili glasove likovima u originalnom delu RIO 2: En Hetavej, Džejmi Foks, Trejsi Morgan, Džordž Lopez, Endi Garsija, Kristin Čenovet, Žemajn Klement, Rodrigo Santoro, zatim poznate muzičke zvezde Džanel Mone, Serđo Mendez, Karlinos Braun, Ester Din, kao i kompozitor Džon Povel i reditelj Karlos Saldana.
 
En Hetavej, koja u originalnoj verziji filma pozajmljuje glas Biserki, blistala je u veseloj crveno-plavoj kombinaciji srpske modne kreatorke Roksande Ilinčić. Priznata dizajnerka živi i radi u Londonu, a poznata je po kreiranju elegantnih dnevnih i večernjih haljina, koje nose mnoge filmske zvezde.
 
Pored brazilskog karnevalskog benda, svi prisutni imali su priliku da čuju i sjajnu Džanel Mone, koja je snimila tematsku pesmu What Is Love? za film RIO 2.

Zabavi su se pridružili Džejmi Foks i Endi Garsija koji su ranije tog dana dobili svoju zvezdu na svečanom otvaranju Staze slavnih u Majamiju.
 
RIO 2 je nastavak uzbudljive avanture sa ara papagajima. Plavko je vrlo neobičan papagaj. On uživa u spremanju palačinki za svoju decu, nakon čega voli da se zavali u kauč i gleda fudbalsku utakmicu. Živeo je savršeni život u Rio de Žaneiru sa svojom voljenom ženom Biserkom i njihovo troje dece sve do trenutka kad Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Porodica odlazi iz magičnog Rio De Žaneira u nepoznate šume Amazonije, u kojima se Plavko, kao smotana gradska ptica, ne snalazi baš najbolje. Brojne avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni. Naročito Plavko ostaje bez teksta kad upozna svog tasta.
 
Film je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove u sinhronizaciji pozajmljuju naši poznati glumci:  Dragan Mićanović. Ana Sofrenović, Srđan Timarov, Bojan Žirović. Takođe, u sinhronizaciji su učestvovali i specijalni gosti kao što su Savo Milošević, Ognjen Amidžić, Ajs Nigrutin, Tijana Dapčević i drugi.
 
RIO 2  biće premijerno prikazan u bioskopu Cineplexx u Ušće Shopping Centru 9. aprila, a u bioskope širom Srbije kreće 10. aprila.

makonda-tracker