Pogledajte zvanični trejler za film X-Men: Dani buduće prošlosti

0
Studio Twentieth Century Fox objavio je drugi trejler za film X-Men: Dani buduće prošlosti sa novim avanturama najpopularnijih filmskih mutanata. Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa od 22. maja u sedmom nastavku kultnog serijala X-Men.
X Men , foto: Promo
X Men , foto: Promo

U filmu X-Men: Dani buduće prošlosti ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.
 
Novi nastavak kultne filmske sage X-Men okupio je glumačku ekipu iz delova X-Men: Poslednje uporište i X-Men: Prva klasa. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hale Beri...), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz Igre prestola, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu Nedodirljivi.
 
Reditelj Brajan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču X-Men: Dani buduće prošlosti na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su Živa Magnetoov sin i brat blizanac Grimizne Veštice. Vremenski putnik Bišop karakterističan po svojoj veštini sa vatrenim oružjem, Blink, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, Vorpat apački ratnik i Sanspot plejboj usijane glave. Svi oni biće poznati vernim ljubiteljima X-Men franšize!
 
Osmi nastavak iz ove popularne filmske franšize, koji uključuje i dva posebna filma o glavnom liku Vulverina, zvaće se Apokalipsa i biće gotov do 2016. godine.
 
Dosadašnji filmovi iz serijala X-Men zaradili su do sada neverovatne 2 milijarde dolara na blagajnama širom sveta, uključujući i dva posebna filma o glavnom junaku Vulverinu.

 

makonda-tracker