Ekskluzivno: Prvi trejler za film Lavirint – nemoguće bekstvo

0
Objavljen je prvi trejler za jedan od filmova koji se najviše očekuje ove godine, Lavirint – nemoguće bekstvo, priču o post-apokaliptičnom svetu u kome živi zajednica mladića kojima je izbrisano sećanje.
Lavirint – nemoguće bekstvo, promo foto
Lavirint – nemoguće bekstvo, promo foto

Film govori o mladićima koji nakon saznanja da su zarobljeni u svojevrsnom lavirintu, udružuju snage kao trkači i pokušavaju da pobegnu.

Film je zasnovan na romanu Lavirint - nemoguće bekstvo, autora Džejmsa Dašnera, koji će se u domaćim knjižarama naći u maju u izdanju kuće Urbanreads.

Tomas se budi u liftu, u trenutku zna samo svoje ime. Upoznaje momke koji preživljavaju na proplanku već dve godine, pokušavajući da pronađu način da pobegnu kroz lavirint koji okružuje njihov životni prostor. Mladići sami uzgajaju hranu i obezbeđuju osnovne stvari za život. Svakih trideset dana u zajednicu stiže novi mladić. Njihov svet počinje brzo da se menja nakon što u njega dospe devojka sa čudnom porukom.

Film je režirao Ves Bol, a dečake u filmu Lavirint – nemoguće besktvo tumače Dilan O'Brajen, Vil Pulter i odlični Tomas Brodi – Sangster.

Lavirint - nemoguće bekstvo će se u bioskopima naći u septembru 2014. godine.

TAGOVI: Film123
makonda-tracker