Film Ona uskoro u bioskopima

0
Reditelj Spajk Džonz, dobitnik Zlatnog globusa i Oskra za najbolji originalni scenario, uneo je poseban stil u ostvarenje Ona, koje ima nekonvencionalni pogled na prirodu ljubavi. Film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa od 20. marta
Ona, foto: promo
Ona, foto: promo

Neobična ljubavna priča, smeštena u neposrednu budućnost, govori o usamljenom piscu Teodoru, koji živi od pisanja dirljivih i ličnih pisama za druge, uspostavlja veoma neobičan odnos sa svojim, tek kupljenim operativnim sistemom. Nakon sloma dugogodišnje veze počinje da se interesuje za napredni sistem, koji garantuje privatnost svakog pojedinca. Teodor je sa zadovoljstvom poželeo da upozna Samantu, privlačan ženski glas koji je pronicljiv, osetljiv i neverovatno zabavan. Kako su njihove potrebe i želje počele da rastu, njihovo prijateljstvo počelo je da prerasta u ljubavni odnos.

Teodor (Hoakin Feniks) donosi u kuću savremen, operativni sistem, sa kojim ima mogućnost da razgovara. Veštačka inteligencija, u ovom slučaju nazvana Samanta, je od početka topla i saosećajna.

- Zamišljen je kao sistem sa intuicijom, koji te sluša, razume i poznaje. Od njegovog asistenta ona će postati pouzdani prijatelj, a od prijatelja nešto mnogo, mnogo više – rekao je reditelj.

Uloge: Skarlet Johanson, Ejmi Adams, Runi Mara, Hoakin Feniks  

Pogledajte trejler:

makonda-tracker