Urnebesna komedija Nesuđena mlada u Cineplexx-u

0
Premijera najgledanije španske komedije u protekloj godini Nesuđena mlada održaće se u petak 14.marta u 20.30h u bioskopu Cineplexx Delta City Beograd. Od 20h u holu ispred bioskopa održaće se revija venčanica, a potom će modeli u sali bioskopa bacati bidermaj
Nesuđena mlada, foto: promo
Nesuđena mlada, foto: promo

Da li postoji bilo šta gore od toga da budeš pozvana na venčanje bivšeg dečka? Svakako da postoji – da budeš pozvana na takva  tri venčanja za mesec dana, da ne umeš da odbiješ pozive i da je jedina osoba koja pristaje da na tim venčanjima glumi dečka tvoj novi asistent sa posla. 

 - Kada sam pročitao scenario za Nesuđenu mladu beskrajno sam se zaljubio u glavnu junakinju. Ruth (Inma Kuesta) je šarmantna devojka od tridesetak godina koja izgubi kontrolu nakon nekoliko pića i  nije sigurna kako se zove momak pored koga se sledećeg jutra probudila…Meni zvuči kao - jednostavno savršena devojka. Baš takva odlazi na sva ta venčanja bivših frajera na kojima mora da dokaže svima da nije sama i ogorčena što je savršena situacija za komediju- kaže reditelj Havijer Ruiz Kaledra.

Film Nasuđena mlada proglašen je najboljom španskom komedijom u 2013. godini, a pokupio je sedam nominacija za Goja nagrade i osvojio drugu nagradu na festivalu Crne noći u Talinu.

Glavne uloge filma Nesuđena mlada (Tres Bodas De Mas), čiju režiju potpisuje Havijer Ruiz Kaldera, a scenario Pablo Alen i Breiko Koral tumače Inma Kuesta, Martin Rivas, Kuim Gutierez, Maria Boto, Rosi De Palma, Berto Romero, Pako Leon, Laura Sančes.

TAGOVI: premijera123
makonda-tracker