Mark Volberg dobitnik MTV Generation nagrade

0
MTV je danas objavio da će glumac i producent Mark Volberg primiti nagradu MTV Generation Award na dodeli 2014 MTV Movie Awards za svoj sjajni opus u filmskoj i televizijskoj industriji, a nagradu će mu uručiti ekipa serije i filma Entourage.

Volbergu, poznatom po raznolikim filmskim ulogama i zaslugama na području TV produkcije, nagradu će – prikladno - dodeliti ekipa serije i filma Entourage - Adrian Grenier, Kevin Konoli, Džeri Ferar i Kevin Dilon. To će biti prvo javno okupljanje ekipe pre prmijere njihovog željno očekivanog filma u bioskopima, u junu 2015. Dodelu 2014 MTV Movie Awards vodiće Konan O’Brajan, a prenosiće se uživo iz dvorane Nokia Theatre L.A. LIVE u Los Anđelesu, u Kaliforniji, u nedelju, 13. aprila. 

- Mark Volberg je jedan od najsvestranijih, najtalentovanijih i najuspešnijih glumaca i producenata u  Hollywoodu. Godinama je osvajao MTV publiku i povezivao se s njom preko svojih raznolikih uloga, od one u filmu The Departed, za koju je bio nominovan za Oskara, do uloge u jednoj od najboljih komedija ikad, Ted, i zato je on savršen dobitnik ovogodišnje nagrade - rekao je Stiven Fridman, predsednik MTV-ja.

MTV Generation Award je nagrada kojom se odaje najveća počast na dodeli Movie Awards glumcima koji su osvajali MTV publiku tokom cele svoje karijere. Raniji dobitnici ove nagrade su Džejmi Foks, Džoni Dep, Riz Viterspun, Ben Stiler, Adam Sendler, Sandra Bulok, Majk Majers, Tom Kruz i Džim Keri

Da podsetimo, na ovogodišnjoj dodeli očekuje se epska bitka između miljenika kritike, filmova The Wolf of Wall Street i American Hustle, hit komedija We’re the Millers i This Is The End, blockbuster serijala The Hunger Games: Catching Fire i The Hobbit: The Desolation of Smaug i drugih.

Fanovi mogu da glasaju za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodeli, kao što su Najbolji komičar, Najbolji negativac, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji muzički trenutak, #WTF trenutak, Najbolji par na filmu, Najbolja tuča, Najbolji nastup bez majice i druge.

Dodela 2014 MTV Movie Awards prenosiće se putem MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu više od pola milijarde domaćinstava širom sveta, kao i preko više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

makonda-tracker