Biljana Mišić u nastavku akcionog hita Tekken

0
Glumica Biljana Mišić poslednjih godina sve češće se pominje u javnosti vezano za neki od holivudskih projekata. Ovog puta njeno ime se našlo na kasting listi filma Teken: Čovek zvani X (Tekken: Man called X), rađenom po najpopularnijoj video igri, prodatoj u
Biljana Mišić, foto: Promo
Biljana Mišić, foto: Promo

U nastavku akcionog hita iz 2010. Teken (Tekken), priča prati mladića koji pokušava da otkrije svoj pravi indetitet, ali pod uticajem amnezije biva kidnapovan od strane podzemne kriminalne grupe i pretvoren u nemilosrdnog ubicu. Biljana igra Natašu, profesionalnog ubicu ruskog porekla i članicu kriminalne organizacije na čijem se čelu nalazi misteriozni Ministar koga tumači Rade Šerbedžija.

U filmu reditelja Viča Kosajananda (Wych Kaosayananda), snimljenom prošlog meseca na atraktivnim lokacijama na Tajlandu, akteri su neki od najvećih majstora borilačkih veština: Keri-Hirojuki Tagava poznat po filmovima Mortal Kombat,Sam protiv svih,Memoari jedne gejše; Geri Denijels glumio u Plaćenicima i Legendi o Brus liju, kao i Kein Kosugi koji je igrao u filmovima Rat i Nindža: Senka suza.

Od kada je pre šest godina diplomirala na Fakultetu umetnosti u Prištini, Biljana je odigrala zapažene uloge u domaćim filmovima i TV serijama kao što su Led, Čitulja za Eskobara, Vratiće se rode i Žene sa Dedinja. Glumici koja poslednje četri godine karijeru gradi na relaciji Los Anđeles-Beograd uloga u ostvarenju  Teken: Čovek zvani X nije prvi internacionalni uspeh.

Osim Srpskih ožiljaka, koji se, pored ostalog, pamti i po njenom filmskom poljupcu sa Majklom Medsenom prošle godine je snimila film  Mračni princ sa oskarovcem i ovogodišnjim dobitnikom Zlatnog globusa Džonom Vojtom.

makonda-tracker