Objavljene nominacije za 2014 MTV Movie Awards

0
MTV je juče objavio spisak nominacija za 2014 MTV Movie Award koje će se održati u nedelju, 14. aprila u Los Anđelesu.

MTV je juče objavio nominacije za 2014 MTV Movie Awards i sve je spremno za epsku bitku između miljenika kritike The Wolf of Wall Street i American Hustle, hit komedija We’re the Millers i This Is The End, blockbuster serijala The Hunger Games: Catching Fire, The Hobbit: The Desolation of Smaug i drugih.

Dodelu će voditi Emmyjem nagrađeni voditelj emisije Late Night, Konan O'Brajan, a prenosiće se na MTV kanalu u nedelju, 13. aprila, iz dvorane Nokia Theatre L.A. LIVE u Los Angelesu, u Kaliforniji.

American Hustle i The Wolf of Wall Street vode sa osam nominacija svaki! Slede ih The Hunger Games: Catching Fire sa sedam i We’re the Millers sa šest, dok filmovi 12 Years a Slave, Anchorman 2: The Legend Continues, Dallas Buyers Club, The Hobbit: The Desolation of Smaug i This is the End imaju po četiri nominacije.

Fanovi mogu da glasaju za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com od četvrtka 6. marta do subote 12. aprila, u kategorijama koje ne postoje ni na jednoj drugoj dodeli nagrada, a koje uključuju Najboljeg komičara, Najboljeg negativca, Najbolji poljubac, Najus*aniji od straha, Najbolji muzički trenutak, #WTF Moment, Najbolji par na filmu, Najbolja tuča, Najbolji nastup bez majice i druge.

Ove godine MTV Movie Awards se ponosi time što je jedina dodela nagrada gde su Robert De Niro, Kanije Vest i Džoan Rivers nominovani u istoj kategoriji (Najbolji cameo nastup), gde se Metju Mekonahi i Džared Leto suočavaju s Ajs Kjubom i Kevinom Hartom (Najbolji par na filmu), a Dženifer Aniston je poslata u bitku protiv najseksi tipova na planeti (Zek Efron, Kris Hemsvort, Leonardo di Kaprio i Sem Klefin), u cenjenoj kategoriji Najbolji nastup bez majice.

Svečanost dodele opet će službeno otvoriti sezonu letnjih blockbustera i obećava još jedan veličanstveno zabavan, eksplozivan, neverovatan show koji donosi omiljene filmove, glumce i muzičare. Na 2014 MTV Movie Awards biće odata počast najboljim filmovima i nastupima iz prošle godine i biće prikazani ekskluzivni, do tada neemitovani trenuci iz najočekivanijih filmova ovoga leta.

Dodela 2014 MTV Movie Awards prenosiće se putem MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu do više od pola milijarde domaćinstava širom sveta i na više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.

Jesse Ignjatovic je glavni producent dodele 2014 MTV Movie Awards, Garrett English je glavni producent i izvršni producent zadužen za MTV. Li Lodž i Džen Džouns su izvršni producenti, Vendi Plot je pomoćnica glavnog producenta i producentica zadužena za zvezde. Ejmi Dojl je izvršna producentkinja zadužena za muziku i zvezde. Joanna Bomberg je izvršna producentkinja zadužena za muzičke izvođače.

Glasanje za kategorije filmskih nagrada je počelo, a svi zainteresovani mogu glasati putem web stranice MovieAwards.MTV.com

makonda-tracker