Mamurluk u Vegasu na vrhu box-office liste

0
Hit komedija Mamurluk u Vegasu reditelja Toda Filipsa debitovala je na prvom mestu ovonedeljne američke box office liste zaradivši impresivnih 44,9 miliona dolara.
foto: promo
foto: promo

Potpuno histerična komedija koja se ne sme propustiti ostvarila je ovom prilikom treće mesto u istoriji najboljih otvaranja komedija namenjenih starijima od 18 godiina. Za kompaniju Warner Bross, koja stoji iza ovog filma, ovo je šesti put ove godine da se njeno ostvarenje nađe na vrhu prvog vikenda prikazivanja u Americi.

Uprkos veoma oštroj konkurenciji u kojoj se našao, film Mamurluk u Vegasu ne samo da je dospeo na prvo mesto, već je i pobrao odlične kritike. Govori o Dagu, koji dva dana pre svog venčanja, sa tri prijatelja odlazi u Las Vegas kako bi proslavio momačko veče. Sledećeg jutra njegovi prijatelji ne mogu da se sete prethodne noći. Uz to, u kupatilu svoje sobe u hotelu pronalaze tigra, a u ormanu šestomesečnu bebu. Jedini koga ne mogu da pronađu je Dag. Ostaje im veoma malo vremena da se vrate unazad kroz nejasna sećanja i nepromišljene odluke kako bi uvideli gde je kenulo naopako i vratili Daga nazad u Los Anđeles na vreme za venčanje.

U ovom neverovatno zabavnom filmu igraju Bredli Kuper, Ed Helms, Zek Galifianakis, Heder Grejm i Džastin Barta. U našim bioskopima počinje da se prikazuje od 18. juna.

TAGOVI: Film
makonda-tracker