Tamo i ovde na svetskim festivalima

0
Nakon velikog uspeha na Tribeca film festivalu u Njujorku, gde je dobio nagradu za najbolji film u kategoriji ostvarenja čija se radnja dešava u Njujorku (Best NY Narrative), film Tamo i ovde pozvan je na brojne svetske festivale

Tamo i ovde biće prikazan na prestižnom festivalu u Karlovim Varima, u selekciji Variety kritičari biraju - Evropa sada 2009. To je izbor od deset najboljih filmova iz evropske produkcije prema odluci kritičara Variety magazina. Publici će se u Karlovim Varima pokloniti reditelj filma Darko Lungulov, kao i glumci Mirjana Karanović i Branislav Trifunović.

Nakon evropske premijere u Karlovim Varima, Tamo i ovde će tokom leta i jeseni biti prikazan na festivalima širom sveta. U julu će film biti prikazan na Skip City Festivalu u Japanu, u Word Cinema selekciji sa još 11 filmova iz celog sveta. To će biti azijska premijera za Tamo i ovde, koji će nakon toga biti prikazan i na Indianopolis International festivalu u SAD, kao i na Chungmuro film festivalu u Koreji u avgustu.

Domaća publika će imati priliku da pre biskopske premijere koja je zakazana za jesen, film vidi na festivalima u Novom Sadu i Sopotu.

makonda-tracker