Uskoro novo Ledeno doba

0
Novi nastavak animiranog serijala Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze sinhronizovan na srpski jezik premijerno će biti prikazan 30. juna u Sava centru, a ekipi poznatih glumaca koja pozajmljuje glasove junacima pridružio se i Zoran Kesić, autro popularne emisije
foto: promo
foto: promo

Pored omiljenih, starih likova iz prva dva dela filma Ledeno doba i Ledeno doba 2: Otapanje u ovoj neverovatnoj avanturi namenjenoj svim generacijama pojavljuju se i novi likovi. Jedan od njih je i lik Gazele, kojoj će u verziji sinhronizovanoj na srpski jezik, glas pozajmljivati Zoran Kesić.

U trećem nastavku blokbastera Ledeno doba, Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni žir, ali će pre uspeti da pronađe ljubav svog života. Meni i Eli očekuju rođenje svog mini-mamuta. Sid upada u nevolju dok pokušava da stvori sopstvenu porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje ne bi li saznao da li je postao previše nežan uz svoje drugare. Spasavajući bespomoćnog Sida, družina uleće u misteriozni podzemni svet u kome sreću dinosauruse, neprijateljski nastrojene biljke i životinje i tako upoznaju jednooku lasicu, Baka.
Film Ledeno doba 3: Dinosaurusi dolaze najnoviji je nastavak hit serijala Ledeno doba, koji je do sada zaradio više od 1.2 milijarde dolara širom sveta. Film je producirala kuća Blue Sky Studios, zaslužna za naslove kao što su serijal Ledeno doba i Horton.

Glasove glavnim junacima pozajmljuju glumci Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jevtić, Lako Nikolić i Tomaš Sarić, dok režiju sinhronizacije radi Goran Jevtić.

makonda-tracker