Robokap od sledeće nedelje u bioskopima

0
Film Robokap počeće da se prikazuje u našim bioskopima 27. febraura
Robokap
Robokap

Aleks Marfi, brižni suprug i otac i odličan policajac biva teško povređen na dužnosti. Događaj koji se odvija 2028. godine u Detroitu,  otvorio je velike mogućnosti multinacionalnij kompaniji, OmniKorp, da napravi projekat koji će doneti milione. OmniKorp nalazi se na samom vrhu kada je robotika u pitanju, a njihove bespilotne letelice godinama se koriste u vojne svrhe. A ranjavanje Aleksa Marfija, omogući će im da realizuju kontraverznu ideju, Robocop. Robokap bi trebalo da postoji u svakom gradu, a to će osigurati milijarde njihovim akcionarima. Međutim, na jednu stvar nisu računali sa sigurnošću: u mašini se nalazi čovek, koji je željan pravde.



 Glavni glumac u filmu, Džoel Kineman je izjavio i da ga je uloga Aleksa Marfija privukla tek pošto je upoznao reditelja, Hosea Padilju.

- Hose mi je objasnio svoju viziju, svoje filozofske i političke ideje koje su deo koncepta Robokapa. Ovaj koncept možete koristiti u razgovoru o mnogim stvarima. Želeo je da snimi zanimljiv akcioni film koji postavlja pitanja o filozofskim dilemama, sa kojima ćemo se suočiti u veoma bliskoj budućnosti. I želeo sam da budem deo toga - rekao je Kineman.

 Pred Džoela Kinemana glavne uloge tumače Ebi Korniš, Majkl Kiton, Geri Oldman, Dženifer Ili i Semjuel L. Džekson.

 

makonda-tracker