De Niro i Stalone večeras stižu u domaće bioskope

0
U četvrtak 30. januara zakazana premijera nove sportske komedije Povratak u ring u bioskopu Cineplexx Delta City u 20.10h, a pre projekcije, od 19.15h na glavnom atrijumu tržnog centra Delta City održaće se demonstracija kik-box veština koje će pokazivati član

U ovom filmu naslovne uloge ostvarili su majstori borilačkih filmova zlatnog doba Holivuda, Silvester Stalone i Robert De Niro. Na koji način se dva bokserska heroja dvadesteog veka snalaze u surovim uslovima dvadeset i prvog , i na koji način će se stari rivali ponovo sukobiti saznajte u ovom ostvarenju. Film je pun svojevrsnog  sportskog humora ali i prave fizičke i unutrašnje borbe ova dva lika koji pre nego što pobede jedan drugog treba da pobede sebe.

Priča filma prati  dva penzionisana boksera, inače nekadašnja najveća rivala, koji na finalni duel čekaju već čitavih trideset godina. Međutim, vreme je prošlo, a pred dvojicom bokserskih veterana je još jedan veliki izazov, a to je da prežive pripreme za ovu odlučujuću borbu. Vrhunsku filmsku zabavu garantuje sjajna ekipa koja je realizovala Povratak u Ring. A De Niro i Stalone su već učestvovali u dva vrlo uspešna bokserska filma (Stalone u kultnom serijalu Roki, a De Niro u filmu Raging Bull), dok režiju potpisuje Piter Sigal, reditelj filmova iz serijala Goli Pištolj i Ludi Profesor.

Sam rad na filmu za ova dve glumačke legende bio je više nego zahtevan. De Niro i Stalone bili su podvgnuti drastičnim fizičkim treninzima kako bi se vratili u formu i izneli uloge Henrija Šarpa (Stalone) i Bili The Kid Mek Donena (De Niro). Pored fizičkog ustrojstva koje su morali da podnesu, ova dva glumca podvrgla su se i surovim dijetama kako bi  njrealnije dočarali ulogu bivših boksera koji tokom filma moraju da se vrate u formu.

Pored samog filma 30. januara od 19.15h, na glavnom atrijumu tržnog centra Delta City održaće se demonstracija kik-box veština koje će pokazivati članovi kik-box kluba Krstaš sa Stankom Pejović predsednicom kik-box saveza Srbije na čelu. Pozivamo Vas da dodjete u Delta City i da pokažete vaše bokserske veštine ali i naučite neke nove.

makonda-tracker