Premijera filma Specijalni odred 7 u bioskopu Cineplexx

0
Akciona drama pod nazivom Specijalni odred 7 biće premijarno prikazana 29. januara u bioskopu Cineplexx Beograd sa početkom u 20.30 časova.

Kao reditelj ovog ostvarenja potpisuje se Alberto Rodrigez, a film će se od četvrtka 30. januara naći na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Film počinje tako što specijalna jedinica dobija zadatak da iz grada protera najopasniju grupu trgovaca drogom. Jedinicu predvode mladi i ambiciozni Angel i nasilni ali efikasni policajac Rafael. Pravila funkcionisanja u jedinici su van granica zakona i dozvoljeno je nasilje. Dok osvajaju teren tokom svoje misije, putevi dva policajca se razmimoilaze. Kod Angela raste ambicija i želja za dokazivanjem, a Rafael počinje da se menja zbog osećanja prema lepoj i zagonetnoj Lusiji.

Režiser za ovaj film kaže da  je ovo priča o usponu i padu bande uz jednu malu razliku, a to je da ovaj put banditi nose značku.

- Moja namera je bila da se publika izvuče iz zone komfora kroz pogled u suštinu problema u kome nije jasno da li ono što glavni likovi rade pogrešno ili ispravno. Ovaj film je, kao i život, pun ironije i treba ga shvatiti ozbiljno - objašnjava režiser.

Ideja o filmu je nastala na osnovu dosijea koje je scenaristi Rafaelu Kobosu, pokazao prijatelj advokat. Čitajući te priče, autori su shvatili da je to odličan materijal za film.

Specijalni odred 7 je dobitnik nagrade za najbolju kameru na Tribeca festivalu, a imao je 16 nominacija za nagradu Goja, koja je španski ekvivalent za nagradu Oskar.

Glavne uloge tumače : Mario Kasas i Antonio de la Tore

Ovde možete pogledati trejler filma:

makonda-tracker