Pedeset nijansi sive bez scena seksa?!

0
Iako se čitava trilogija svetskog bestselera Pedeset nijansi sive bazira upravo na ovakvim scenama, čelnici studija Universal rešili su da scene eksplicitnog seksa izbace iz ekranizacije ovog naslova koji ceo svet s nestrpljenjem iščekuje.
Dakota Džonson i Džejmi Dornan, foto: Getty images
Dakota Džonson i Džejmi Dornan, foto: Getty images

Ekranizacija svetskog bestselera Pedeset nijansi sive, prema navodima producenta Majkla De Luke stigla je do pola puta, a iako on tvrdi da se sve odvija po planu, izvori bliski ekipi filma otkrivaju da film najverovatnije neće uspeti da ispuni očekivanja fanova romana E. L. Džejms.

Naime, kako bi film bio pogodan zbog gledalaca mlađih od 17 godina, većina scena eksplicitnog seksa, na kojima se čitava trilogija zapravo i bazira, izbačena je iz filma. Mnogi fanovi bili su razočarani ovim saznanjem, te se očekuje da film neće doživeti ni približan uspeh kao što je to bio slučaj sa romanom.

Adaptacija romana trebalo je da se pojavi u bioskopima u avgustu ove godine, ali je datum pomeren za 14. februar 2015. godine. Glavne uloge tumače Džejmi Dornan i Dakota Džonson, a mlada glumica naporno vežba kako bi bila savršena na bioskopskom platnu. Inače, prema navodima producenta, među glavnim glumcima pojavile su se i ljubavne varnice, a da li će se sve ostati na tome ili će se roditi nova ljubav pokazaće vreme.

makonda-tracker