Povratak u Ring uskoro u bioskopima

0
Od 30. januara 2014. godine u naše bioskope stiže dugo očekivani filmski hit Povratak u ring (The Grudge Match), kao jedan od najvećih kurioziteta filma je sigurno, pojava dve najveće holivudske legende Silvestera Stalonea i Roberta DeNira.
Povratak u Ring, foto: promo
Povratak u Ring, foto: promo

Njih dvoje u filmu glume dve velike bokserske legende koje trpe dugogodišnje rivalstvo i napokon se odlučuju za konačni meč koji će doneti presudu ko je bolji u ringu. Film je prepun zabavnih scena koje obiluju humorom i nezaboravnim šmekom oba glumca koji polako postaju vredni holivudski oldtimeri.

Kao jedan od kurioziteta filma je da su oba glumca tokom snimanja filma bila podvrgnuta snažnom fizičkom treningu i boks pripremama slavnog holivudskog trenera Sema Brikstona.Trening i fizičke pripreme i nisu toliko teško pripale legendama, ali poseban i veoma strog režim ishrane jeste. Robert De Niro je pridržavajući se specijalnom režimu ishrane izgubio jedan deo viška kilograma, dok je slavni Sli - Silvester Stalone već navikao na poseban režim pa mu to i nije negde teško palo.

Pogledajte:

makonda-tracker