Kejt Blanšet blistala na konferenciji za novinare nakon nominacije za Oskara

0
Blanšet, Kluni, Dejmon predstavili su film Operacija: Čuvari nasleđa na press konferenciji u hotelu Four Seasons na Beverli Hilsu
Operacija: Čuvari nasleđa, promo foto
Operacija: Čuvari nasleđa, promo foto

Pored odlično raspoložene Kejt Blanšet, press konferenciji,  prisustvovali su i Džordž Kluni, Met Dejmon, Džon Gudman, Bil Marej, Bob Balaban i producent Grant Heslov. Novinari su imali utisak da prisustvuju okupljanju starih prijatelja, jer su glumci bili vidno uzbuđeni zbog filma Operacija: Čuvari nasleđa, koji uskoro stiže u svetske bioskope. Fotoreporteri su takođe zabeležili radost na licu Kejt Blanšet nakon  nominacije za Oskara u filmu Vudija Alena Blue Jasmine.



Operacija: Čuvari nasleđa inspirisan je stvarnom pričom o najvećem lovu na dragocenosti u istoriji, i nemogućoj misiji u koju se upustilo 7 direktora muzeja, istoričara umetnosti i kustosa. Umetnička dela zarobljena su iza neprijateljskih linija, a nacisti odlučni da unište sve što im je na putu jer Rajh propada. Kakve šanse za uspeh ima specijalni odred sačinjen od pojedinaca koji bolje poznaju Mikelanđela nego poluautomatske puške M-1? U trci protiv vremena ovi hrabri ljudi učiniće sve, rizikujući svoje živote, da zaštite i odbrane najveća umetnička dela čovečanstva.



Operacija: Čuvari nasleđa u domaćim bioskopima naći će se od 13. februara.

makonda-tracker