Pogledajte prvi trejler za film Osveta na ženski način

0
Studio Twentieth Century Fox objavio je prvi trejler za film Osveta na ženski način(The Other Woman), koji će vas nasmejati ovog proleća, a koji će se u bioskopima naći početkom aprila 2014. godine.

Tri karakterno različite žene imaju samo jednu zajedničku stavku u životu – izigrao ih je istovremeno isti muškarac. Više nije bitno koja će biti sa njim, već kako se osvetiti! Osveta na ženski način ih dovodi u niz komičnih situacija. Da li postoji strašnija stvar od ženske osvete? Odgovor na to pitanje dobićete ovog proleća!

Nakon što saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na pravi put. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man),  uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Vodeće uloge u filmu Osveta na ženski način tumače Kameron Dijaz, Kejt Apton i Lesli Man. Glavni muški lik je zgodni Nikolaj Koster-Valdou, poznat široj javnosti po ulozi Džejmija Lanistera u kultnoj seriji Igra prestola.

U filmu se pojavljuju američka rep zvezda i glumica Niki Minaž i mlada muška zvezda u usponu Tejlor Kini, koji je poznat ženskoj publici iz video spota Lejdi Gage You and I.

makonda-tracker