Novi Hobiti od danas u bioskopima

0
Najočekivaniji film 2013. godine Hobit: Šmaugova pustošenja 3D od četvrtka, 12. decembra biće na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji.
Hobit: Šmaugova pustošenja, promo foto
Hobit: Šmaugova pustošenja, promo foto

- Tolkinov svet je veoma bogat - rekao je Oskarom nagrađeni reditelj Piter Džekson i dodao - To je kao da okrećete stranice istorijske knjige. Nova poglavlja donose nove likove, mesta i stvorenja koje ranije niste upoznali -.

Na početku drugog filma Bilbo, Gandalf, Torin i družina se osećaju iscrpljeno, ali ne i slomljeno. U centru dešavanja je ponovo Bilbo Bagins, a o svom liku glumac Martin Frimen kaže - On je i dalje ista osoba koja je i bila, on je i dalje preplašen. On nije borac ili avanturista po prirodi. Ali, kada se nađe u klopci zastrašujućih bića koja žele da ga ubiju i pojedu, kod njega se dešavaju neverovatne promene. Bilbo pronalazi hrabrost za koju ni on, a ni drugi nisu verovali da je poseduje -.

Družina je uspela da preživi prvo, neočekivano putovanje i sada su krenuli ka Istoku. Na tom putu, u prevrtljivoj šumi Mirkvud, susrešće menjača kože – Beorna i najezdu džinovskih paukova. Nakon što su pobegli iz zamki opasnih Šumskih Vilovnjaka, uputili su se u Jezergrad i na kraju do Samotne Planine, gde se moraju suočiti sa najvećom opasnošću ikada . Moraju se suočiti sa bićem strašnijim od bilo čega drugog, bićem koje neće iskušati samo njihovu hrabrost već i granice njihovog prijateljstva i svrhu samog putovanja. Sa zmajem Šmaugom.

TAGOVI: Film123
makonda-tracker