Zorana Pavić i Niggor na premijeri Padaće ćufte 2

1
Drugi deo animirane 3D komedije Padaće ćufte premijerno će biti prikazan u sredu, 23. oktobra u bioskopu Cineplexx i restoranu KFC u tržnom centru Delta City, sa početkom u 18 časova.
Padaće ćufte 2, promo foto
Padaće ćufte 2, promo foto

Padaće ćufte 2 nastavljaju tamo gde je prethodna Sonijeva animirana komedija stala. Genijalnost pronalazača Flinta Lokvuda konačno je priznata, kada je on pozvan od strane njegovog idola Čestera da se pridruži kompaniji, gde najbolji i najpametniji inovatori na svetu stvaraju nove tehnologije za boljitak čovečanstva. Česterova desna ruka i jedan od njegovih najvećih izuma je Barb, izrazito inteligentna ženka orangutana sa ljudskim mozgom, koja je lukava, manipulativna i voli da nosi karmin. Flintov san je uvek bio da on bude priznati izumitelj, ali sve se menja kada otkrije da njegova ozloglašena mašina, koja pretvara vodu u hranu, još uvek radi.

Pred samu premijeru svi posetioci Delta Citija moći će da učestvuju u kreativnim radionicama, imaće priliku da se druže sa pevačima Zoranom Pavić i Niggorom i našim poznatim manekenom Milošem Mićovićem, kao i da osvoje lepe nagrade.

Druženje počinje u 17 časova, a pridružiće nam se i dečica iz Doma Drinka Pavlović.

makonda-tracker