Održane pripreme za otvaranje 9. Kids Festa

0
Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City družili su se danas sa prvotimcima Partizana, Sašom Markovićem i Milošem Ostojićem i ambasadorkom festivala Jelenom Jovičić

9. Kids fest se svečano otvara u ponedeljak 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata   Prvotimci fudbalskog kluba Partizan, Saša Marković i Miloš Ostojić, i glumica Jelena Jovičić, družili su se danas sa posetiocima bioskopa Cineplexx Delta City, i tako održali pripreme za 9. Dečiji filmski festival Kids fest, koji počinje 14. oktobra i traje do 20. oktobra.

Partizan se pridružio Kids festu u cilju promovisanja fer pleja i dobre zabave, kao i porodičnih vrednosti, dobrog vaspitanja i odrastanja uz kvalitetne sadržaje, koje Kids fest tradicionalno promoviše dobrim filmskim programom i raznovrsnim radioničarskim programom koji se održava u bioskopima tokom trajanja festivala. 

9. Kids fest svečano će 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata otvoriti ambasadorka festivala Jelena Jovičić. Nakon otvaranja sledi projekcija filma Mirko nemirko, priča o dečaku koji polazi u školu. U školi ništa nije onako kako je on navikao da bude, što stvara brojne zabavne situacije kroz koje prolazi kako dečak, tako i cela njegova porodica. 

Tokom trajanja festivala, biće prikazano 14 filmova među kojima su neka od najboljih ostvarenja kinematografije za decu i mlade iz protekle godine, kao što su francusko ostvarenje Dan vrana, dokumentarci Amazonija 3D (kojim je zatvoren Filmski festival u Veneciji) i Safari u Africi 3D, Nosorog Oto koji stiže iz Danske, nemački film Gospodin Mesec, i drugi.

9. Kids fest se održava od 14. do 20. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije. U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorani Doma sindikata i bioskopu Fontana, u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex, u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop Vilin Grad.  Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete.

makonda-tracker