Svečano otvaranje 9. Kids festa

0
U ponedeljak 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata 9. Kids fest se svečano otvara uz zabavni program i film Mirko nemirko, a druženje se prvotimcima fudbalskog kluba Partizan, Sašom Markovićem i Milošem Ostojićem, animatorima i mađioničarima odigraće se u subot

9. Dečiji filmski festival Kids fest svečano će biti otvoren 14. oktobra, a u subotu, 12. oktobra, kao priprema za početak ovog jedinstvenog festivala, održaće se žurka zagrevanja u bioskopu Cineplexx Delta City.

 
Od 14 do 17 časova u holu ispred bioskopa posetioci će se družiti sa ambasadorkom festivala, glumicom Jelenom Jovičić, animatorima iz grupe Čigra igra i mađioničarima, a specijalni gosti žurke biće fudbalski klub Partizan i njegovi prvotimci, Saša Marković i Miloš Ostojić.


 

Partizan se pridružuje Kids festu u cilju promovisanja dobre zabave, pravih vrednosti i fer pleja. Baš kao što deca, sa svojim roditeljima, podržavaju igrače sa tribina, i bodre ih na utakmicama, tako će i sada moći da se druže sa predstavnicima kluba, Markovićem i Ostojićem, od 15 do 15: 30, i dobiju autograme i poklone povodom početka školske godine.
 


Crno – beli štand biće mesto za zabavu i predstavljanje jednog od najvažnijih sporednih stvari na svetu kako na žurci zagrevanja 12 oktobra od 14 do 17h, tako i tokom Kids festa, u Domu sindikata, od 14. do 20. oktobra.


9. Kids fest svečano će 14. oktobra u 11:30 u Domu sindikata otvoriti ambasadorka festivala Jelena Jovičić. Na otvaranju je upriličen i zabavni program UMS-a i srednje škole Artimedia, a nakon otvaranja sledi projekcija filma Mirko nemirko.


 
Mirko nemirko je priča o dečaku koji polazi u školu, gde se prvi put susreće sa strogim učiteljem i pravilima. U školi ništa nije onako kako je on navikao da bude. Ovaj duhoviti film čija je priča bliska svima dolazi iz Danske i sinhronizovan je na srpski jezik.
 

9. Kids fest se održava od 14. do 20. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i preko 30 gradova širom Srbije.

 
U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda Cineplex, Dvorani Doma sindikata i bioskopu Fontana, u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplex, u Kragujevcu u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop Vilin Grad.
 

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.

makonda-tracker