Apokalipsa u Holivudu sa Rijanom od danas u bioskopima

0
Komedija u kojoj glavne uloge tumače Džejms Franko, Džona Hil, Ema Votson i Rijana, ostvarenje Apokalipsa u Holivudu od četvrtka, desetog oktobra biće na repertoaru domaćih bioskopa.
Apokalipsa u Holivudu, promo foto
Apokalipsa u Holivudu, promo foto

Film, u kome glavne uloge tumače Džejms Franko, Džona Hil, Ema Votson, Rijana i dr. prati avanturu šest prijatelja, koji igraju sami sebe.

- Pomislili smo da bi bilo smešno da se malo poigramo sa tim, da napravimo likove, odnosno nas, onako kako ljudi najčešće misle da se ponašamo van filma. Neki elementi su istiniti i realni, ali većinu smo izvrnuli i preterali, kako bi sve bilo mnogo zanimljivije - rekao je reditelj i glumac Set Rogen.

Komedija Apokalipsa u Holivudu prati avanturu šest prijatelja zatečenih u kući, posle serije veoma čudnih događaja koji ukazuju na kataklizmu i nestanak svega postojećeg. Njih šestorica, sve mladi, poznati i uspešni holivudski glumci (koji u filmu tumače sami sebe) sakrivaju se u jednu kuću, u nadi da će se tako spasiti i preživeti razaranje planete. Kako se događaji van kuće raspliću, a zalihe hrane i vode nestaju, rađa se pretnja da će se prijateljstvo takođe razoriti. Na kraju, bivaju primorani da napuste kuću i suoče se sa svojom sudbinom.

makonda-tracker