Story vas vodi na premijeru filma Beograd sa Borisom Malagurskim

0
U Velikoj dvorani Sava Centra, 19.oktobra, od 20.30h, pogledajte premijerno film Beograd sa Borisom Malagurski. Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava Centra, po ceni od 350 dinara, a mi delimo tri puta po dve karte
Boris Malagurski, foto: promo
Boris Malagurski, foto: promo

U prvom dugometražnom dokumentarnom filmu o Beogradu, srpsko-kanadski režiser i producent Boris Malagurski na originalan, kreativan i dinamičan način prikazuje svetu novu svetsku destinaciju – Beograd, kao privlačnu evropsku metropolu, otvorenog duha i bogate kulture, slobodarske istorije, uzburkane sadašnjosti i perspektivne budućnosti, koja prihvata svakog svog posetioca ili onog ko se odluči da živi u njoj, s jedne strane ljubomorno čuvajući svoju tradiciju, a sa druge prihvatajući novine koje donose savremene tehnologije, preplitanje raznorodnih kultura i multietniciteta.

Film na uzbudljiv način predstavlja Beograd, viđen očima Beograđana koji vole i poznaju svoj grad, njegovu istoriju, lepote i šmek, s ciljem da privlačnu grad-destinaciju učini omiljenim odredištem svih, a posebno stranaca, kako onih koji su spremni da ga posete, tako i onih koji neće doći, ali će podeliti jednu pozitivnu, lepu sliku o Beogradu, Beograđanima i Srbiji u svetu, o našem gostoprimstvu, toplini i šarmu.

Pored režije Malagurski potpisuje i produkciju i montažu, direktor fotografije je Mladen Janković, za vizuelne efekte bio je zadužen Alex Tselekidis, za muziku Veljko Kuzmančević, a montažu - Jovana Dimitrijević.

Boris Malagurski, autor je dokumentarca Težina lanaca, Kosovo, možete li da zamislite, Pretpostavka pravde i emisije Revolucija na televiziji Happy. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i internacionalnih priznanja, a svojim filmovima i emisijama motiviše, inspiriše i pokreće na akciju podsećajući uvek da sami svojim postupcima možemo učiniti da živimo bolje.

Ukoliko želite da osvojite dve ulaznice za premijeru filma, pošaljite mejl sa ličnim podacima OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Pogledajte trejler za film:

makonda-tracker