Porodični dan u Cineplexxu uz film Grozan ja 2 3D

0
U nedelju, 29. septembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

Tokom Cineplexx porodičnog dana će biti prikazana i najnovija porodična avantura Grozan ja 2 3D, nastavak svetskog blokbastera koji je oduševio publiku širom sveta 2010. godine i zaradio 540 miliona dolara,a ujedno je postao i 10. najveći animirani film u američkoj istoriji.

Kris Meledandri i njegov tim su stvorili potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju super zločinac Gru (Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Malci... i gomila novih, potpuno otkačenih likova.

Za sve posetioce bioskopa u periodu od 12h do 17h su pripremljene specijalne tematske aktivnosti. Likovna radionica inspirisana glavnim likovima filma Grozan ja 2 biće održana u Beogradu i Kragujevcu, dok će mališani u Delta City-ju moći da se druže sa čuvenim Malcima i glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma. Uz svaku kupljenu kartu, na poklon se dobija magazin Mali Politikin Zabavnik.   

U nedelju će na repertoaru biti i popularni sinhronizovani, filmski hitovi Avioni 3D, Turbo 3D i Štrumpfovi 2 3D , za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati sniženu cenu karte.


Trejler filma Grozan ja 2 3D možete pogledati na sledećem linku:

 

makonda-tracker