Počinje Zemunski otvoreni festival

0
Od 13. do 15. septembra na Velikom trgu u Zemunu posetioce očekuje veoma zanimljiv program koji je koncipiran tako da zadovolji kulturne potrebe omladine
Plakat, foto: promo
Plakat, foto: promo

Udruženje građana Klub mladih Zemuna koje je osnovano sa ciljem da razvije i promoviše omladinski sektor, kroz realizaciju raznih kulturnih, sportskih i humanitarnih događaja, ove godine po prvi put organizuje kulturnu manifestaciju Zemunski otvoreni festival. Planirano je da se u roku tri festivalska dana prikažu neki od najznačajnijih prošlogodišnjih i ovogodišnjih domaćih i stranih filmskih ostvarenja. Pored filmskog programa, u okviru festivalskog programa biće upriličen i prateći muzički program na kome će se publici predstaviti mladi i neafirmisani bendovi.

Celokupan program finansiran je i podržan od strane Kancelarije za mlade grada Beograda, koja je i ovog puta prepoznala kvalitetnu ideju i program.

U okviru filmskog programa biće prikazana sledeća filmska ostvarenja: Falsifikator, Smrt čoveka na Balkanu, Valter, Tabu, Ljubav,  Something in the air.  Ulaz na sve projekcije je besplatan, i ovom prilikom pozivamo sve Beograđane  da dođu u Zemun i upoznaju ga na filmski način.

Ceremonija svečanog otvaranja zakazana je za petak 13. septembar od 19 časova na Velikom trgu u Zemunu.

TAGOVI: Zemun123
makonda-tracker