Film Matorani 2 od danas u bioskopima

0
Matorani 2 nastavak je čuvene komedije i velikog bioskopskog hita iz 2010. Godina, a od danas, 29.08.2013, možete ga pogledati u našim bioskopima.
Matorani 2, foto: plakat
Matorani 2, foto: plakat

Čuvena ekipa, predvođena Adamom Sendlerom, vraća se željna još jedne letnje avanture. Leni vraća svoju porodicu u mali grad gde su on i njegovi prijatelji odrasli. Ovoga puta, matorani će od svoje dece učiti lekcije o odrastanju. A to će biti na najčudniji dan, pun iznenađenja, poslednji dan škole!

Vratili su se! Adam Sendler, Kevin Džejms, Kris Rok i Dejvid Spejd ponovo su se okupili na severnoj obali Masačusetsa gde su snimali i prvi film, Matorani. I drugi deo urnebesne komedije završen je pod rediteljskom palicom Denisa Dugana.

- Leni je napustio posao holivudskog agenta i zajedno sa svojom porodicom seli se u rodni grad. On želi da mu deca odrastaju u normalnijem okruženju, nego što je ono u Holivudu – kaže režiser o liku Leriju Federu, koga tumači Adam Sendler.

Njegova žena Roksana, koju i ovaj put igra Selma Hajek, glavni je ženski lik u filmu.

- Bila sam presrećna što se snima drugi deo i što ću ponovo biti u ekipi ovih predivnih glumaca i komičara. Ostali smo u kontaktu od prošlog puta i volim da radim sa njima, toliko su dobri. Pogotovo sam u kontaktu sa ženskim delom ekipe, Maria Belo je odlična i žestoko je prikazala ulogu, a Maja Rudolf je jedna od najboljih komičarki u Americi – rekla je glumica.

Matorani su prijatelji iz detinjstva. Erik (Kevin Džejms), je jedan od njih.

- Priča filma je okrenuti ka odraslim ljudima koji još uvek žive svoje dvadesete, ali koji se susreću sa situacijama koje nikada nisu doživeli kao mladi. On je od onih koji nikada nije skočio sa litice. Leni i osatak ekipe ne daju mi mira po pitanju toga. Ali kada se nađem pred samim izazovom dobijam šansu da pobedim strah iz mladosti - rekao je glumac Kevin Džejms.

Deo glumačke ekipe bio je i bivši američki profesionalni košarkaš Šakil O’Nil.

- Poznavati Adama i raditi sa njim je divno iskustvo. U prvim scenama bio sam jako nervozan i morao sam sebe da prebacim u košarkaški fazon. Gledao sam glumce i zamišljao sam da su to Džordan, Medžik Džonson i Leri Bird. I uradio sam šta sam uradio, nadam se da će svi uživati u filmu - rekao je O’Nil. 

makonda-tracker