Avioni 3D doleću u subotu

0
Premijera animiranog filma Avioni zakazana je za subotu, 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 18 časova.
Avioni film, promo foto
Avioni film, promo foto

Iz Dizni studija stižu Avioni, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome da učestvuje u trkama na velikim visinama. Ali Dasti nije napravljen za trke i pritom se boji visine. Zato će se obratiti vojnom pilotu Kapetanu da mu pomogne da se kvalifikuje za trku u kojoj će pokušati da pobedi Rasturača, avion koji brani titulu šampiona. Dastijeva hrabrost je stavljena na test jer će morati da dosegne visine o kojima nikad nije ni sanjao i da opčinjeni svet inspiriše da se vine u nebo.

Svi mališani imaju priliku da posete bioskop Cineplexx Delta City, u periodu od 12 do 17 časova i  na taj način zabave se u likovnoj radionici inspirisanoj glavnim likovima filma Avioni. Tako mogu da na poklon dobiju plakat i raspored časova i upoznaju se sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog filma (Milan Antonić, Milan Čučilović, Jelena Stojiljković, Marko Marković, Nebojša Višković…).

Od nedelje, prvog septembra, Avioni stižu na repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Dom Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).

makonda-tracker