Amstel i Cinema City: Najbolja zabava u gradu

0
Cinema city, internacionalni filmski festival, ove godine se održava uz podršku Amstela u periodu od 26. avgusta do 1. septembra u Novom Sadu.
Promo foto
Promo foto

Svi posetioci će imati priliku da izaberu i pogledaju neku od 130 projekcija filmova na deset različitih lokacija. Posebna zabava očekuje sve goste Amstel Open Air otvorene scene, a dobre vibracije zagarantovane su i 28. avgusta, kada će se na repertoaru naći film o Snup Dogu nakon kog će se zabava nastaviti uz najbolje pivo i zvuke mladog novosadskog DJ-a. Poslednje večeri festivala organizovano je posebno iznenađenje na Amstel Open Air sceni, jer će nakon filma o Vladi Divljanu, posetioci moći da uživaju u njegovom nastupu.

Cinema City u saradnji s kompanijom HEINEKEN u Srbiji i brendom Amstel organizuje poseban festivalski program u subotu, 31. avgusta u nesvakidašnjem prostoru Heineken pivare. Nakon nastupa DJ-a i projekcije dokumentarnog filma Marley, koji prati život najpoznatijeg rege muzičara, Boba Marlija, nastupiće poznata beogradska grupa Svi na pod, koja je osvojila publiku širom Srbije i regiona svojim originalnim pesmama i spotovima.

 

Kompletan program festivala, uključujući precizirane lokacije i raspored projekcija moguće je pronaći putem sledećeg linka http://cinemacity.org/satnica.php

makonda-tracker