Premijera filma muzičke senzacije One Direction

0
Premijera filma o dečacima koji su postali jedan od najslušanijih bendova ikada, One direction: This is us 3D održaće se u okviru Teens night događaja 29. avgusta u 19h u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza.
One direction, promofoto
One direction, promofoto

One Direction su prvi put viđeni u britanskom rijalitiju X factor 2010. godine u kojem se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija, Liam Pejn, Najal Horan, Zejn Malik, Hari Stajls i Luj Tomlinson su formirali grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Sajmonom Kavelom, koji je trenutno njihov menadžer.

Sve posetioce Teens night-a u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza očekuje poklon HEJ! magazin, dok se Computer land postarao za dobru zabavu uz popularne konzole i igrice.

Zbog velikog interesovanja, film One direction: This is us 3D će se 29. avgusta u Beogradu prikazivati u terminima od 18h, 19h, 20h i 21h, dok će u Kragujevcu biti emitovan od 19h.

Film One direction: This is us 3D je dokumentarni film o muzičkoj senzaciji današnjice koji će na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City biti samo nedelju dana. Karte za prvi Teens night su u prodaji!

Pogledajte trejler filma One direction: This is us 3D:

makonda-tracker